Kommil Foo

muziekgroep

Info

Een piano, een gitaar, een viool en hun 2 karakter-stemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen.

De passage van Kommil Foo in 'Liefde Voor Muziek’ is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Raf en Mich Walschaerts lieten alle monden openvallen met hun versie van ‘Calm After The Storm’ van The Common Linnets. In de aflevering waarin Ilse DeLange centraal stond, bracht Kommil Foo een fantastisch mooie versie van Ilse haar Eurosong hit.

We blikken ook met oorbrede smile terug op ZOMERHIT 2019. Alle eer voor de winnaar Niels Destadsbader, maar ook Kommil Foo stond te blinken tussen de genomineerden.Naast hun deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’, is er nu ook hun dubbele cd OOGST, met bijhorende productie in de culturele zalen. Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Maar liefst 34 nummers, met klassiekers als ‘Ruimtevaarder’, ‘Potvis’, ‘De Volgende’ en ‘Zuster’, die uiteraard niet konden ontbreken, als een aantal herwerkingen uit ‘Liefde Voor Muziek’.

Promoted by
Kardini
  • OOGST (CNR Records)
DownloadsHi-res image

Cover image
LinksOfficial website
Facebook